Outdoor kitchen project in Bucks, Great Missenden.

Our customer wanted an outdoor kitchen for the corner of their beautifully landscaped walled garden. A raised brick base was already in place from a former greenhouse. We were able to design a kitchen that fits neatly onto the existing base.

The kitchen design made clever use of the existing doorway in the wall. Retaining the pathway through the kitchen was possible by creating a U-shaped layout that was turned to faced the wall. An opening left in the ‘U’ was flanked by two planters, and a Chef’s Anvil was placed in line just outside the kitchen. Iroko uprights finishing flush with the worksurfaces ensure uninterrupted views across the walled garden from within the kitchen.

Garden design by James Alexander Sinclair.

See more of the Forge Kitchen

See Layouts

BBQ's & Appliances

Seating

Related Projects